Noorder Dierenkliniek

Ontstaan
Noorder Dierenkliniek

Diergeneeskunde staat niet stil en de ontwikkelingen gaan erg snel. Daarbij komen er steeds meer onderzoeks- en behandelmogelijkheden beschikbaar, zoals die ook bij mensen gebruikt worden. Anders dan bij mensen, die allemaal verzekerd zijn, moeten we bij dieren rekening houden met de kosten. Mensen willen hoogstaande kwalitatieve zorg en die moet tegelijkertijd betaalbaar zijn. De Noorder Dierenkliniek is ontstaan uit de wens een dierenartsenpraktijk te realiseren waarbij dit mogelijk is.

De Noorder Dierenkliniek is in 2018 opgericht. Dieren kunnen bij ons terecht voor alle eerstelijns behandelingen, maar ook voor de meer specialistische behandelingen zoals oogheelkunde, echografie, orthopedie en weke delen chirurgie. Wij hebben gemerkt dat er in de omgeving behoefte is aan een kliniek die zich volledig richt op de gezelschapsdieren en deze specialistische zorg kan bieden, naast de praktijken die naast de gezelschapsdieren ook paarden en koeien doen, die natuurlijk ook nodig zijn. Deze praktijken en collega’s kunnen wij vanzelfsprekend ook ondersteuning bieden, die kunnen nu dichter bij huis doorsturen in plaats van naar andere klinieken die verder weg zitten.

Om de huisdieren nog beter van dienst te kunnen zijn openden wij een nieuwe vestiging in Veendam, waarbij we nog meer mogelijkheden hebben om de kwaliteit en zorg te bieden die mensen willen en dieren verdienen. De Noorder Dierenkliniek is inmiddels uitgegroeid tot 4 vestigingen en een team van 10 dierenartsen en 17 paraveterinairen.

Als je dier ziek is wil je graag snel weten wat er aan de hand is, dat het dier in goede handen is en alle mogelijkheden voor behandeling aanwezig zijn en de zorg krijgt die op dat moment nodig is. Dat willen wij bieden. Als ik in een paar woorden de Noorder Dierenkliniek zou moeten omschrijven zou ik zeggen kwaliteit, eerlijkheid, duidelijkheid en ontzorgend.

U bent welkom op één van onze vestigingen.