Noorder Dierenkliniek

GEZELSCHAPSDIERENARTS 24-40 uur

Ben jij pas afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben dé  baan voor jou! De Noorder Dierenkliniek is een gezellige gezelschapsdierenpraktijk met vestigingen in Veendam, Winschoten en Hoogezand.  Onze praktijk is goed geoutilleerd met moderne echo apparatuur (Esaote), endoscopie, uitgebreide dentale units, in huis bloedanalyse (Lasercyte en Catalyst Dx), bloeddrukmeter en digitale röntgen.  Met ons team van vier dierenartsen en zes paraveterinairen proberen wij de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Wij bieden eerste- en tweedelijns zorg. Dus als je de ambitie hebt om je te verdiepen in een bepaald deelgebied dan kunnen wij jou dit bieden.

Ben je pas afgestudeerd? Geen zorg, er is altijd mogelijkheid een collega te raadplegen. In de dienst is achterwacht aanwezig.


Voor ons is een goede werk privé balans erg belangrijk. Wij hebben dan ook fijne werktijden van 9.00 tot 18.00 uur. Wel vragen wij bereidheid mee te draaien in de dienstregeling (1/6) Wij bieden een salaris conform CAO, met mogelijkheid tot nascholing. Ook is er woonruimte aanwezig.

Wij hebben een samenwerkingsverband met de Oosthof. Hierdoor is het mogelijk kennis te delen met een grote groep collega gezelschapsdierenartsen.

 

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken of wil je vrijblijvend een dag meelopen, dan ben je van harte welkom!

 

Voor informatie zie onze website www.noorderdierenkliniek.nl

Of mail naar info@noorderdierenkliniek.nl t.a.v. dhr. Bertwin de Jong