Noorder Dierenkliniek

ERVAREN Paraveterinair +- 24 uurIn verband met toenemende drukte zoeken wij een hardwerkende ERVAREN paraveterinair voor +/- 24 uur per week.

Wij zijn een gezellige en drukke praktijk met 3 vestigingen Veendam, Winschoten en Hoogezand. Wij werken met 7 dierenartsen en 9 assistentes.

>> Een goede sfeer en plezier in het werk vinden wij erg belangrijk!

Wat zoeken wij… Een gezellige hardwerkende ERVAREN paraveterinair die het werk ziet liggen en daar mee aan de slag gaat. Iemand met een afgeronde paraveterinair opleiding en die de klanten vriendelijk te woord staat.

Wat bieden wij…
Een super leuk en hardwerkend team waar iedereen welkom is. +/- 24 uur werk per week. Om de 8 week een weekenddienst. Veel mogelijkheden om te leren en je zelf te ontwikkelen. Onze praktijken zijn goed uitgerust met een scopie, echo, röntgen en gas-narcose. De werkzaamheden zijn divers zoals; assisteren bij de OK, baliewerkzaamheden en opname dieren verzorgen etc.


Voor informatie zie onze website www.noorderdierenkliniek.nl

Of mail naar info@noorderdierenkliniek.nl

GEZELSCHAPSDIERENARTS 28-32 uurWegens groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een gezellige en gedreven collega gezelschapsdieren. De Noorder Dierenkliniek is een ambitieuze gezelschapsdierenpraktijk met een vestiging in Veendam, Winschoten en Hoogezand. Onze praktijk is goed geoutilleerd met moderne echo apparatuur (Esaote), endoscopie, uitgebreide dentale units, gasanesthesie, in huis bloedanalyse (Lasercyte en Catalyst Dx), bloeddrukmeter en digitale röntgen. Met ons team van acht dierenartsen en acht paraveterinairen proberen wij de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Wij bieden eerste- en tweedelijns zorg. Dus als je de ambitie hebt om je te verdiepen in een bepaald deelgebied dan kunnen wij jou dit bieden.

Ben je pas afgestudeerd? Geen zorg, er is altijd mogelijkheid een collega te raadplegen. In de dienst is achterwacht aanwezig.

Voor ons is een goede werk privé balans erg belangrijk. Wij hebben dan ook fijne werktijden van 9.00 tot 18.00 uur. Wel vragen wij bereidheid mee te draaien in de dienstregeling (1/6) Wij bieden een salaris conform CAO, met mogelijkheid tot nascholing. Ook hebben wij een samenwerkingsverband met de Oosthof. Hierdoor is het mogelijk kennis te delen met een grote groep collega gezelschapsdierenartsen.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken of wil je vrijblijvend een dag meelopen, dan ben je van harte welkom!


Voor informatie zie onze website www.noorderdierenkliniek.nl

Of mail naar info@noorderdierenkliniek.nl